Villisiat matkusti perjantaina HaTP:n vieraaksi taistelemaan sarjapaikastaan, ottelu oli siirretty voimakkaiden sateiden takia vallikentältä Ruissalon tekonurmelle.
Pelialusta toi oman haasteensa joukkueen pelaamiseen. Ottelu alkoi tunnustellen molempien joukkueiden totutellessa nopeaan pelialustaan. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä Villisikojen luodessa pari puolittaista paikkaa Haminalaisten maalille. Puoliajalle mentiin sopuisessa 0-0  tasatilanteessa.
 
Toisen jakson alku oli vahvaa pelaamista Villisikojen osalta ja joukkue siirtyikin 0-1 vierasjohtoon Niko Hilkkolan ensimmäisellä maalillaan virallisissa sarjapeleissä. Peli oli hyvin Villisikojen ohjaksissa, mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta joukkueen ote herpaantui hetkellisesti  ja kotijoukkue nousi tasoihin. Villisiat eivät olleet ehtineet toipua vielä tasoituksesta kun pallo oli jo toisen kerran omassa pömpelissä. Tämän jälkeen joukkue heräsi taisteluun ja pienen painostus jakson jälkeen joukkue sai rangaistuspotkun vastustajan topparin rikottu joukkueen hyökkääjää Petri väistöä  rangaistusalueella. Rangaistuspotkun asteli ampumaan Jarkko  "jakke "  Väistö  joka sijoitti pallon oikeaan kulmaan ohi maalivahdin. Näin peli oli tasan ja kaikki avoinna.
 
Hetki tasoitusmaalin jälkeen HaTP sai useamman erikoistilanteen putken päälle ja vyöryi kohti sikojen maalia. Painostus tuotti tulosta kotijoukkueelle ja se siirtyi 3-2  johtoon  15 minuuttia ennen täyttä aikaa. Villisiat taisteli ja koitti luoda painetta vastustajan maalille mutta kotijoukkue iski vastahyökkäyksestä kesken Villisikojen painostuksen ja niitti pelin loppulukemat 4-2 Haminalaisten eduksi. Näin ollen joukkueen sarjapaikan säilyminen ei ole enää omissa käsissä. Joukkueen onnistujia oli ottelussa nuoriso-osasto joista on kasvamassa pelimiehiä kovaa vauhtia.

Seuraava ottelu

 

Pestoopuulaaki

jalkapalloturnaus

KB-areenalla

la 10.8. klo 10-14 

 

 

 

Ottelukalenteri

elokuu 2019
S M T K T P L
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31