Jalkapallon 5.divisioona jatkui eilen tiistaina Kotkassa, kun sarjakakkonen Kotkan Jäntevä isännöi sarjajumbo FC Villisikoja. Tasainen ja tilanneköyhä ottelu päättyi lopulta tälle sarjatasolle harvinaiseen 0-0 tulokseen. Piste oli etenkin elimäkeläisille tärkeä, sillä putoamistaistelussa LIKin ja Purha/2 kanssa jokainen piste tulee tarpeeseen.

Villisikojen valmentaja Kim Barkas painotti ennen ottelua kurinalaisuutta ja taisteluilmettä ja joukkue vastasikin huutoon. Kokenut ja taitava Jäntevän ryhmä hallitsi palloa molemmilla jaksoilla selvästi, mutta vaarallisille maalipaikoille se ei juuri päässyt. Harvat tilanteet vierasjoukkueen maalivahti Ville Salpamäki hoiteli vakuuttavaan tyyliin. Salpamäeltä kerrassaan vahva esitys. Villisioilla ei ottelussa montaa tilannetta ollut, vaarallisin tekopaikka oli edellisottelun sankarilla Joni Raatikaisella, jonka puolittaisen läpiajon kotijoukkueen maalivahti torjui. Muuten Villisiat kokeilivat osumatarkkuuttaan lähinnä satunaisilla kaukolaukauksilla.

Kotijoukkue Jäntevältä ottelussa vaarallisinta osaamista esitti vaarallinen kärkimies Samuli Nieminen, jonka Villisiat saivat kuitenkin pidettyä maaleitta. Vierasjoukkueelta onnistui alakerta Sami Tapion johdolla mainiosti ja erityisesti nuori Toni Näveri oli jälleen erinomainen. Niin ikään nuori debytantti Elias Villa esiintyi hienosti. Myös koko joukkueen puolustuspeli säilyi koko ottelun ajan mukavasti tasapainossa. Seuraavaksi Villisiat kohtaa ensi keskiviikkona todellisessa kuuden pisteen ottelussa juuri Villisikojen edellä olevan Liljendal IK:n. Nykyisessä varsin mainiossa vireessä oleva elimäkeläisjoukkue hakee ottelusta takuulla voiton jos pelaa viime pelien tasollaan.

FC Villisiat: Salpamäki; Näveri, Tapio, J.Väistö, S.Mannonen; A.Mannonen, Tigerstedt, Heikkilä, Pulkki (Pouhakka); Raatikainen (Villa), P.Väistö.

Seuraava ottelu

 

Pestoopuulaaki

jalkapalloturnaus

KB-areenalla

la 10.8. klo 10-14 

 

 

 

Ottelukalenteri

elokuu 2019
S M T K T P L
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31