Villisikojen pistesaldo näyttää kuuden pelatun ottelun jälkeen edelleen nollaa. Sarjasta on selkeäsi erottumassa neljän joukkueen kärkikasti sekä viiden joukkueen häntäpää.

Vaikka Villisioilla ei vielä voittoja olekaan ei häntäpään seuraavan joukkueeseen ole kuin kolme pistettä.

Perjantaina 5.6. Villisiat matkasivat Liljendaliin Sävträskin kentälle. Ennen pelin alkua Villisiat kokivat pari takaiskua, kun Ville Salpamäen ei pystynyt pelaamaan kipeytyneen lonkan takia ja Sami Tapion takareisikään ei kestänyt vielä pelaamista. Lisäksi juuri ottelun alla selvisi, että Niko Hannulan jalassa on rasitusmurtuma ja Juho Muikun polvivamma on odotettua pahempi, katkennut eturistiside vaatii leikkaushoitoa ja edessä on ainakin vuoden tauko pelikentiltä.

Itse ottelu eteni hyvin tasaisissa merkeissä, mutta kotijoukkue LIK teki omista paikoistaan maalit. Ottelu päättyi liljendalilaisten kotivoittoon 4-1 (1-0). Villisiat ehkä jopa hienokseltaan hallitsivat palloa vastustajaa enemmän, mutta hyökkäykset tyrehtyivät siihen, ettei palloa saatu riittävän nopeasti siirrettyä kaverilta toiselle. LIK maalivahdin torjuntataitoja ei päästy edes kunnolla testaamaan enne pelin viimeistä varttia. Lopussa Villisiat saivat aikaan pari kunnon mylläkkää, joista jälkimmäisestä Niko Romanovski tälläsi Villisikojen kauden avausmaalin. Maali oli samalla Romanovskin ensimmäinen Villisika paidassa.

Viime viikon tiistaina Villisiat saivat kotikentälleen vastustajaksi ennalta tuntemattoman HaTP:n haminasta. Villisikojen kokoonpano oli kokenut pari muutosta, kun kauden ensimmäiset pelit maalivahtina pelannut Ville Salpamäki pääsi pelaamaan tutummalle pelipaikalleen ryhmityksen piikkiin. Myös Jarkko Väistö teki sekä kannattajien, että kanssa pelureiden riemuksi paluun Villisikalaumaan.

Peli alkoikin Villisikojen kannalta lupaavasti, kun Salpamäki pääsi läpiajoon heti ensimmäisellä minuutilla ja Villisiat 1-0 johtoon. Vierailija HaTP pääsi alun shokkihoidon jälkeen paremmin peliin mukaan ja vyörytti myötätuulessa vaarallisia hyökkäyksiä kohti Villisikojen maalia. HaTP:n isokokoiset hyökkääjät onnistuivatkin runnomaan vierailijat tauolle 1-2 johdossa.

Vaikka Villisiat pääsivät hyökkäämään toisen jakson samaiseen myötätuuleen, niin haminalaiset hallitsivat jakson alkua lähes mielin määrin ja onnistuivatkin tekemään yhden lisä osuman. Viimeisen vartin aikana Villisiat kehittivät hurjan kirin, jonka aikana todellisia huippu paikkoja siunaantui puolen kymmentä. Pallo saatiin kaksi kertaa toimitettua HaTP:n maaliinkin, mutta Josper Tigerstedtin tekemän maali hylättiin, koska tuomari oli ennättänyt juuri viheltää pelin poikki haminalaisten rikkeen takia. Lopulta Artturi Mannosen tekemä 2-3 kavennus jäi ottelun lopputulokseksi.

Seuraava ottelu

 

Pestoopuulaaki

jalkapalloturnaus

KB-areenalla

la 10.8. klo 10-14 

 

 

 

Ottelukalenteri

elokuu 2019
S M T K T P L
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31