Viime kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas pudonnut Villisikalauma odottaa kauden mittelöitä mielenkiinnolla, sillä onhan edellisestä vitosdivarin ottelusta ehtinyt kulua kymmenisen vuotta. Tällä kaudella onkin luvassa monia uusia mielenkiintoisia vastustajia ja pelipaikkakuntia.

Myös Villisikojen rivit ovat viime vuodesta uudistuneet merkittävästi, kun peräti seitsemän vanhaa konkaria ripusti nappulakengät ainakin väliaikaisesti naulaan. Lähtijöiden tilalle ovat uusina pelaajina tulleet: Toni Näveri, Taneli Laaksonen, Pekka Pouhakka, Niko Hannula sekä paluumuuttaja Niko Heikkilä.

Ensimmäisessä pelissä Villisiat saivat kotikentälle vastaan nousijajoukkue Union Plaanin. Viime kaudella kolmosen sarjapaikasta luopuneen HP-47 raunioille perustettu vastustaja oli Villisioille oletetun kova pala pureskeltavaksi. Heinolalaisten vauhdikas syöttöpeli ja kannattajien kentälle heittelemät soihdut sekoitti vielä pelikirjaa hiovan Villisikojen pasmat lähes täydellisesti. Loppulukemat 0-9 (0-4) ei jättänyt selittelyille sijaa.

Toisessa pelissä vastaan asettui takavuosien rakas vastustaja VoPpK. Tässä pelissä Villisiatkin sai omaa peliään jo vähän paremmin pyörimään ja muun muassa Joni Raatikainen pääsi pari kertaan maukkaaseen maalipaikkaan, mutta VoPpK:n maalivahti korjasi pidemmän korrsen. Pisteet matkasivat lopulta Voikkaalle 0-3 (0-2) lukemin.

Kauden ensimmäinen vieraspeli kuljetti Villisiat Sarkolan tekonurmelle Peltirumpu/2 vieraaksi. Villisikojen nousujohteiset peliesitykset saivat jatkoa ja Villisiat alkoivat löytää entistä paremmin takavuosien tavaramerkkinä tunnettua tiivistä puolustuspelaamistaan. Peltirumpu hallitsi palloa Villisikoja enemmän, mutta vaarallisille maalintekopaikoille se ei päässyt käytännössä koko pelin aikana. Elimäkeläiset saivat rakenneltua pari oikein maukasta maalintekopaikkaa, mutta vielä ei ollut aika kauden avausmaalille. Kun Villisiat eivät onnistuneet käyttämään omia tekopaikkojaan, niin vastustaja iski pelin lopussa rangaistuspotkusta. Seuraava mahdollisuus pisteiden kartuttamiseen on ensi perjantaina, kun Elimäelle Kim Barkas-areenalle saapuu vieraita Kotkasta. Peli Jätevää vastaan alkaa klo 18:30.­

Seuraava ottelu

 

Pestoopuulaaki

jalkapalloturnaus

KB-areenalla

la 10.8. klo 10-14 

 

 

 

Ottelukalenteri

elokuu 2019
S M T K T P L
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31